ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κόπος και Σπουδή

Βιβλίο που παρουσιάζει την γνώση και την τεχνική της αγιογραφικής τέχνης
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ+-

Κόπος και Σπουδή

Το πρώτο και σημαντικότερο βιβλίο του Άρχοντα Αγιογράφου Κωνσταντίνου Ξενόπουλου παραδίδει κλασσικά μαθήματα αγιογραφίας. Ο συλλεκτικός αυτός τόμος περιέχει αναλυτικά ζωγραφικά βήματα με τα στάδια αγιογράφησης εικόνων. Στο βιβλίο δίνονται ΑΡΙΘΜΟΣ υποδείγματα αγιογράφισης που αντιπροσωπεύουν τις σημαντικότερες σχολές αγιογραφίας. Το σχέδιο, ο προπλασμός, τα φωτίσματα, το πρόσωπο, τα ρούχα, τα χέρια και πολλές άλλες λεπτομέρειες παρουσιάζονται σε μεγάλο μέγεθος, με καθαρή λεπτομέρεια στις πινελιές και ξεκάθαρη δυνατότητα μελέτης και απόδοσης του σχεδίου.

Πρόκειται για το μοναδικό βιβλίο που παρουσιάζει ατόφια και χωρίς μυστικά την γνώση και την τεχνική της αγιογραφικής τέχνης. Η πείρα και η εμπειρία του αγιογράφου κ. Κωνσταντίνου Ξενόπουλου, ως καθηγητού στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία του Αγίου Όρους, και ακολούθως η μακρόχρονη διδασκαλία του στην Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνεται σε αυτό το βιβλίο που είναι το πιο ευπώλητο στο είδος του εδώ και αρκετά χρόνια. ΄

Ο πολυτελής τόμος είναι φειδωλός σε λόγια και εξαιρετικά πλούσιος σε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και εικόνες. Στην ουσία πρόκειται για τον φάκελο που θα συγκέντρωνε ένας μαθητής του αγιογράφου κ. Κωνσταντίνου Ξενόπουλου, αν παρακολουθούσε κοντά του μια σειρά μαθημάτων. Δίνει έτσι την δυνατότητα στον κάθε αναγνώστη να μπορέσει να αναγνωρίσει τα στάδια κατασκευής μιας εικόνας, να μπορέσει να φιλοτεχνήσει ο ίδιος κάθε μια από τις αγιογραφίες που παρουσιάζονται και να έχει τις βασικές γνώσεις τέχνης και τεχνικής ώστε να μπορέσει να εντρυφήσει σε βάθος εφόσον το επιθυμεί.

Ο τίτλος του βιβλίου μαρτυρά ότι δεν ήταν κόπος για τον Άρχοντα Αγιογράφο η συλλογή των προτύπων αυτών και η κοινοποίηση στο ευρύ φιλότεχνο κοινό της πολύτιμης αυτής ύλης. Ούτε πάλι είναι κόπος ιδιαίτερος το να μυηθεί κάποιος στην τεχνική της αγιογραφικής τέχνης. Ο κόπος παρουσιάζεται στο βιβλίο αυτό ως το αποτέλεσμα της μακρόχρονης προσωπικής δουλειάς για να μπορέσει να φτάσει στο επίπεδο της ακριβούς αντιγραφής σπουδαίων κλασσικών αγιογραφικών έργων προηγούμενων αιώνων. Η Σπουδή αναφέρεται στην λεπτομερή μελέτη, την παρατηρητικότητα και την εφευρετικότητα για την ανάλυση και αναπαραγωγή των μοναδικών έργων που παραμένουν ζωντανά όσο ασχολούνται με αυτά εραστές της αγιογραφικής τέχνης.

 

Metadescription: Το βιβλίο Κόπος και Σπουδή είναι το μοναδικό βιβλίο που παρουσιάζει ατόφια και χωρίς μυστικά την γνώση και την τεχνική της αγιογραφικής τέχνης. Είναι το πιο ευπώλητο στην κατηγορία του βιβλίο, εδώ και αρκετά χρόνια και αυτό γιατί παραδίδει κλασσικά μαθήματα με την τεχνική της αγιογραφίας.

Keywords: αγιογραφία, μαθήματα αγιογραφίας, τεχνική της αγιογραφίας, Κωνσταντίνος Ξενόπουλος,

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ+-

Όλες οι παραγγελίες γίνονται με προσωπική επικοινωνία μέσω του site www.xenopouloscolour.com. Ο πελάτης μπορεί να στείλει το αίτημά του με email στην διεύθυνση info@xenopouloscolour.com και να ανοίξει με αυτό τον τρόπο ένα δελτίο προσωπικής εξυπηρέτησης. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αγοραστή.

Αντικαταβολή

Η αγορά μπορεί να γίνει με αντικαταβολή μετρητοίς σύμφωνα με το σύστημα αντικαταβολών που εφαρμόζει η εταιρεία αποστολών. Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδος.

Τραπεζική κατάθεση

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος είναι απαραίτητη η κατάθεση του χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στην αγορά καθώς και το ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδα αποστολής. Μετά την κατάθεση παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης ή onlineμεταφοράς για να προχωρήσει πιο γρήγορα η εξυπηρέτησή σας.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ+-

Ο πελάτης που αγοράζει ένα από τα προϊόντα που διαχειρίζεται η www.xenopouloscolour.com διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης μόνο εφόσον δεν έχει υπογράψει την παραλαβή του προϊόντος στο έντυπο της courier – εταιρείας μεταφοράς. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο πελάτης δε δικαιούται να ζητήσει επιστροφή χρημάτων ούτε να προβάλει άλλη σχετική απαίτηση με καμία δικαιολογία.

Δείτε επίσης